Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Συμφώνησε με Κεχαγιά

Μόνο η ανακοίνωση μένει. Ο Νίκος Κεχαγιάς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί ως το μεσημέρι της Δευτέρας. Από χθες βρίσκεται στο Αγρίνιο όπου δόθηκε συνέχεια στις συζητήσεις που είχε αρχίσει με τους παράγοντες της ομάδας. Συζητήσεις που κατέληξαν σε συμφωνία.
Ο γεννημένος στα Φάρσαλα Νίκος Κεχαγιάς ήταν μόνιμος κάτοικος Ξάνθης, καθώς για 15 χρόνια φόρεσε τη φανέλα της ακριτικής ομάδας. Πανηγύρισε μαζί της την άνοδο από τη Β' την άνοιξη του 1989 και αγωνίστηκε ως το 2003. Είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην Α' Εθνική (327 με 20 γκολ). Τερμάτισε την καριέρα του στη Λάρισα και επανήλθε στην Ξάνθη αναλαμβάνοντας την τεχνική της ηγεσία στο τέλος της σεζόν 2006-2007, αντικαθιστώντας τον Κωφίδη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές.
Στο φετινό πρωτάθλημα της Super League κάθισε στον πάγκο σε 25 ματς και μετά την επιστροφή Ματζουράκη στον πάγκο, τού προτάθηκε διοικητικό πόστο. Αποφάσισε όμως να συνεχίσει την προπονητική καριέρα και επέλεξε τον Παναιτωλικό. Καλείται να υλοποιήσει αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι πέντε προπονητές που προσέλαβε ως τώρα η διοίκηση Κωστούλα στα τρία χρόνια της θητείας της. Την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.



Share

6 σχόλια:

gagarin είπε...

Ο Κεχαγιάς είναι νέος προπονητής, φιλόδοξος και ικανός. Μένει να δούμε αν αντέχει τα... βολτ στον ηλεκτρικό πάγκο του Παναιτωλικού. Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

στευω ειναι μια πολυ καλη λυση ο κεχαγιας για τον παναιτωλικο.εκτως των φιλοδοξιων του μπορει να εχει και τις καταλληλες πληροφοριες και κονε σε ομαδες της βορειας ελλαδας που να ωφελησουν τον παναιτωλικο.καλη επιτυχια και ολα τωρα για τις μετεγραφες και να σιγουρεψουμε οτι θα παμε βορειο ομιλο

Ανώνυμος είπε...

Πραγματι ειναι κατεμε η καλυτερη λυση και πιστευω και για τον Παναιτωλικο ο Νικος Κεχαγιας.Τα υπολουπα θα τα δουμε στο γηπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαι ειλικρινής,θα προτιμούσα τον Κατσαβάκη που τον θεωρώ μαζί με τον Δώνη τους καλύτερους Έλληνες προπονητές!Ωστόσο και ο Κεχαγιάς είναι μια πολύ καλή επιλογή και λύση,νέος,φιλόδοξος που θέλει να αποδείξει πράγματα!Ας κάνει επιτέλους το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα!Forza Παναιτωλικάρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε πρόεδρε! Πολύ καλή κίνηση!
Χρήστο πότε θα έχουμε κάτι οριστικό οσον αφορά σε ποιον όμιλο θα παίξουμε?

Unknown είπε...

παναιτωλικαρααααααααααααααα