Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

Κεχαγιάς: Δεν χρειάζεται ενθουσιασμός

Εμφανώς ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του πρώτου τεστ που έδωσε ο Παναιτωλικός, εμφανίστηκε στο τέλος του φιλικού αγώνα με τη Λάρισα ο Νίκος Κεχαγιάς. Προσπάθησε όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους συστήνοντας σε όλους να μην ενθουσιάζονται και επεσήμανε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα. Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μίας ακόμα μεταγραφής αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

«Για μένα ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθούσα αρκετά παιδιά σε συνθήκες αγώνα, αφού μέχρι τώρα τους είχα δει μόνο σε προπονήσεις. Νομίζω ότι αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση, κυρίως στον αμυντικό τομέα, τα βγάλαμε στο παιχνίδι. Επίσης, πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και γενικά ήταν ένα καλό τεστ για μας. Βέβαια, φιλικό παιχνίδι ήταν, δεν έχουμε κάνει τίποτε. Πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς και ο στόχος που βάλαμε παραμένει στόχος».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του προσπάθησε να προσγειώσει όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα επισημαίνοντας:
«Είναι θετικό με μια ομάδα Super League όπως η Λάρισα να φέρνεις ισοπαλία και να έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις. Είναι θετικό και για την ψυχολογία των ίδιων των παιδιών, την ψυχολογία του κόσμου και όλων αυτών που είναι στην ομάδα. Δεν πρέπει όμως να παρασυρθούμε. Δεν χρειάζεται ενθουσιασμός, δεν χρειάζεται τίποτα. Το λέω γιατί είδα κάποιους ανθρώπους να ενθουσιάζονται. Εντάξει, φιλικό είναι, έχουμε μεγάλη συνέχεια μπροστά μας».

Μίλησε για τη δουλειά που γίνεται σ’ αυτό το σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας και για την ανάγκη να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα σε σύντομο διάστημα:
«Είναι η τρίτη μας μέρα στο Καρπενήσι και έχουμε αρκετό διάστημα μπροστά μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν έτσι. Θέλω να δουλέψουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας. Μας βγήκαν κάποια απ’ αυτά στο παιχνίδι, αλλά θέλουμε πάρα πολύ δουλειά, γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα, με πολλά καινούργια άτομα. Όπως καταλαβαίνετε, ξεκινάμε να χτίσουμε την ομάδα και για ν’ αποκτήσει συνοχή χρειάζεται κάποιο χρόνο. Πρέπει να συντομεύσουμε και να «δέσουν» τα παιδιά περισσότερο μεταξύ τους. Είναι καλό που είμαστε σ’ ένα ωραίο μέρος, σ’ ένα ωραίο ξενοδοχείο και έχουν καθημερινή επαφή μεταξύ τους. Θα βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση».

Αναπόφευκτη ήταν η ερώτηση για το αν σκέφτεται περαιτέρω ενίσχυση μετά τη μεταγραφή τερματοφύλακα που θεωρούταν επιβεβλημένη:
«Είχα πει ότι θα πάρουμε τερματοφύλακα και ίσως ένα ακόμα ποδοσφαιριστή. Εάν βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση, που να τη θεωρήσουμε κάτι πολύ καλό, θ’ αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης. Διαφορετικά θα κινηθούμε έτσι αυτό το διάστημα μέχρι τον Ιανουάριο».



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ? ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ?

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Φιλικό δεν έχει προγραμματιστεί. Η ομάδα γυρίζει 14 από Καρπενήσι και παίρνει τριήμερο ρεπό. Στις 23 παίζει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Στις 30 θα έχει κύπελλο, η κλήρωση του οποίου γίνεται 18 του μήνα. Στις 20 γίνεται η κλήρωση του πρωταθλήματος, το οποίο αρχίζει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ).ΚΑΤΑ ΤΆΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ,ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....