Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Άσχημη αρχή

Η νέα σεζόν δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναιτωλικό. Κάποιοι αποφάσισαν να υποδεχτούν τους παίκτες, στέλνοντας το μήνυμα ότι αν δεν ανεβάσουν την ομάδα, θα έχουν κακά ξεμπερδέματα. Το μήνυμα του έστειλαν με πανό που άπλωσαν και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Φώτη Κωστούλα. Έτσι ότι άλλο έγινε στην πρώτη προπόνηση πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Λίγο μετά την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο, κάποιοι από τους περίπου είκοσι οπαδούς που βρίσκονταν στη μικρή εξέδρα, άπλωσαν πανό που έγραφε «Ανεβείτε αλλιώς θα γ…».
Από τη σκεπαστή εξέδρα αρκετοί αντέδρασαν αποδοκιμάζοντας την κίνηση. Πιο έντονη απ’ όλες ήταν η αντίδραση του Κωστούλα. Πήγε αμέσως στη μικρή εξέδρα και μάζεψε το πανό, κάνοντας παράλληλα φραστική επίθεση στους οπαδούς που αντέδρασαν ψύχραιμα. Υπήρξαν λεκτικοί διαξιφισμοί και χρήση ακατονόμαστων εκφράσεων, ενώ ο πρόεδρος του Παναιτωλικού ακούστηκε να λέει ότι θα κλείσει τη μικρή εξέδρα.
Μετά από λίγα λεπτά η κατάσταση εκτονώθηκε, αλλά το επεισόδιο αυτό αποτέλεσε αφορμή για συζήτηση, με πολλούς να κατακρίνουν την ανάρτηση του πανό.
Αργότερα στο επίσημο site της Θύρας 6 αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΘΥΡΑ 6 ήταν, είναι και θα είναι, παντού και πάντα δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Η δεδηλωμένη πικρία όλων μας, για την περσινή αποτυχία, εκφράστηκε μεμονωμένα και ακραία στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Θεωρούμε πως, τέτοιου είδους ενέργειες, δεν έχουν να βοηθήσουν σε κάτι στο νέο ξεκίνημα. Αφενός παραμένουμε επιφυλακτικοί, με δεδομένες τις εμφανίσεις, της ομάδας τα δυο τελευταία χρόνια, αφετέρου είμαστε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και θέλουμε να πιστεύουμε πως τα καλύτερα έρχονται, και με τη δική μας συμμετοχή. Αυτός είναι και ο λόγος που και φτηνότερα εισιτήρια εξασφαλίσαμε για την ΘΥΡΑ 6 και συσπειρώνουμε και οργανώνουμε καλύτερα όλους όσους, με τη φωνή και το τραγούδι, γουστάρουν να στηρίζουν την αρρώστεια μας.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ…»



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω οτι τετοιες συμπεριφορες δεν οδηγουν πουθενα την ομαδα μας παρα μονο στην διχονια μεταξη μας

Ανώνυμος είπε...

aparadekti kinisi!!!i mizeria den exei oria telika!!krima!

Ανώνυμος είπε...

διοίκηση και φίλαθλοι να προστατέψουν την ομάδα απο κουτοπονηριές τύπου ΝΤΕ ΦΡΑΝΣΚΕΣΚΟ!Αρα χρειάζεται σύμπνοια και επαγρύπνιση.Να είμαστε ενωμένοι και σε ετοιμότητα.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΩΡΙΣ ΦΕΤΟΣ