Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Τριπλό χτύπημα

Τρία νέα συμβόλαια υπογράφηκαν σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Παναιτωλικού. Ένας νέος (Παλαιολόγος) και δύο… παλιοί (Παπαποστόλου, Γκόλιας), εντάχθηκαν στο ρόστερ της ομάδας του Αγρινίου, που έφτασε αισίως τις δέκα μεταγραφές.
Στην περίπτωση του Βασίλη Γκόλια δεν είναι ακριβώς μεταγραφή, αφού πρόκειται για ανανέωση της συνεργασίας. Τα προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα με τον «Τίτορμο» στο στήθος, αγωνιζόμενος δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης. Έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Αρκαδίας και υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο ενός χρόνου.
Ο Περικλής Παπαποστόλου επέστρεψε σε γνώριμο περιβάλλον μετά από ένα χρόνο στον Διαγόρα. Είχε παίξει την περίοδο 2006-2007 στον Παναιτωλικό (28 συμμετοχές, 5 γκολ). Το προηγούμενο καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Διαγόρα, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ήταν ο παίκτης του με τις περισσότερες συμμετοχές (34 με 3 γκολ). Ο 33χρονος (25/9/1975) ποδοσφαιριστής σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.
Ο νέος είναι ο Θανάσης Παλαιολόγος (αριστερά στη φωτο). Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός την προσεχή Δευτέρα γίνεται 31 ετών (14/7/1977) και υπέγραψε για δύο χρόνια. Από το καλοκαίρι 2001 ως τον Γενάρη του 2006 αγωνίστηκε στη Λάρισα (77 συμμετοχές, 9 γκολ) σε Γ’, Β’ και Α’ Εθνική. Όταν έφυγε από τους Θεσσαλούς είχε ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει ο Παναιτωλικός, αλλά εκείνος προτίμησε τη Βέροια, στην οποία έπαιξε σε 10 αγώνες πετυχαίνοντας ένα γκολ. Έξι μήνες αργότερα μετακόμισε στον Εθνικό Αστέρα, στον οποίο αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια (12 συμμετοχές με 1 γκολ πέρσι και 28 συμμετοχές με 1 γκολ φέτος).



Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΚΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

καλά όλα αυτά,αλλα θεωρώ ότι ο νότιος όμιλος μας ταιριάζει!Θα μετανιώσουμε που θα παίξουμε στον βορά!θα ναι πολύ δύσκολος συν την χιλιομετρική απόσταση...ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Για κάποιο λόγο από τις 3 αυτές μεταγραφές μόνο η μεταγραφή του Γκολια μου αρέσει.
Γενικά δεν είμαι και πολύ υπέρ των μεγάλων σε ηλικία που δεν έχουν και μεγάλο κίνητρο παρά μόνο ενα καλό συμβόλαιο να κλείσουν την καριέρα τους...Αλλά όλαυτα μεσα στο γηπεδο θα φανουν...

Ανώνυμος είπε...

παρα μα παρα πολυ καλες κινησεις.ο κεχαγιας φενεται ανοιχτομυαλλος αρκετα.επιτελους ουτε τα μεγαλα ονοματα,αλλα παιχτες με εμπειρια μεγαλη και οτι πρεπει για την κατηγορια.(μιλω για ολους).

για τους 3 τελευταιους,ο παλαιολογου ειναι ενας αρκετα σταθερος αμυντικος και πολυ καλος χαρακτηρας.οι αλλοι 2 ειναι γνωστοι και χρειαζονται.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Unknown είπε...

ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στον προεδρο για πρωτη φορα κατι οτι ειναι ανθρωπινως δυνατον για να ενησχειση τον Παναιτωλικο μας τον ευχαριστουμε πολυ καλη επυτηχια την ομαδα μας