Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Για αρχή

Εργαζόμενος χρόνια τώρα στο χώρο της ενημέρωσης, γνωρίζω πολύ καλά ότι η αναζήτηση πληροφοριών, αποτελεί καθημερινή ανάγκη για πολλούς. Η προσφορά είναι πολύ μεγάλη όταν πρόκειται για ειδησεογραφία που καλύπτουν τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης (T.V., ραδιόφωνο, εφημερίδες, site κ.α.) Δυσκολία πρόσβασης υπάρχει στην τοπική είδηση, κυρίως γι' αυτούς που βρίσκονται μακριά από τον τόπο τους.
Στον χώρο του αθλητισμού, η ανάγκη είναι πολύ μεγαλύτερη. Το διαδίκτυο αποτελεί το μοναδικό μέσο που φέρνει την πληροφορία στον ευρισκόμενο μακριά. Στον τόπο μου η ανάγκη είναι διαπιστωμένη. Πολλοί συμπατριώτες μου έχουν ακολουθήσει το δρόμο της εσωτερικής (κατά κύριο λόγο) μετανάστευσης και αναζητούν πηγές τοπικής ενημέρωσης, οι οποίες είναι περιορισμένες. Διαπιστωμένη είναι και μια άλλη ανάγκη, αυτή της έκφρασης που έχουν πολλοί άνθρωποι.
Με αφορμή αυτές τις διαπιστώσεις δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο ιστολόγιο. Να μεταφέρει σε όλους πληροφορίες, αλλά κυρίως, να δώσει τη δυνατότητα φιλοξενίας απόψεων. Ο τίτλος του καθορίζει απλώς το πεδίο του ενδιαφέροντός του. Όλα τ' άλλα είναι ανοικτά. Στη διάθεσή σας...



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στην νέα αυτή προσπάθεια για το καλό του Παναιτωλικού, του Αιτωλοακαρνανικού ποδοσφαίρου και του Αγρινίου.

Δεν λέμε για το καλό του ίδιου του Χρήστου, γιατί ο Χρήστος Στούμπος έχει ήδη δώσει και περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις του στην αθλητική και κοινωνική ζωή του τόπου μας. Πάντα αξιόπιστος, μετρημένος, γνώστης έχει καταφέρει να αναγνωρίζεται και πέρα από τον τόπο μας. Πάνω απ'όλα έχει δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια και ένα όνομα που τον καταξιώνει εδώ και χρόνια στα δρώμενα του αιτωλοακαρνανικού αθλητισμού.

[gas] είπε...

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, καλή επιτυχία και καλή επιτυχία.
Σχετική αναφορά έγινε στο ouranos.gr