Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Ο Παναιτωλικός απειλεί τον Διαγόρα!

Η ομάδα που απειλεί τον Διαγόρα εξακολουθεί να είναι ο Παναιτωλικός, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο προπονητής του Διαγόρα εξέφρασε παράπονα ότι τα μέσα ενημέρωσης της Ρόδου δεν απέδωσαν το μέγεθος της ομάδας του, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό του νησιού TOP FM. Κατά τα λεγόμενά του, ο Διαγόρας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν αποδόθηκε η σωστή εικόνα του παιχνιδιού. Μάλιστα προέτρεψε τους Ροδίτες δημοσιογράφους να προστατεύσουν την ομάδα, όπως κάνουν οι δημοσιογράφοι του Αγρινίου!
«Ήμασταν ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως και πήραμε αυτό που αξίζαμε κι αυτό που θέλαμε να πάρουμε. Περνάει από κάποιους πώς δεν έγινε και κάτι ή ότι αυτό που έγινε δεν έγινε μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν παρακολουθούμε τι γίνεται σε άλλες επαρχίες ή ίσως δεν παρακολουθούμε κατά πόσο προστατεύει και κατά πόσο θέλει το καλό στο Αγρίνιο π.χ. ο τοπικός Τύπος. Στον Παναιτωλικό ήταν πολύ κοντά ο τοπικός Τύπος και ξέρετε ποιες είναι οι ανταποκρίσεις τους για να προστατεύσουν την ομάδα τους».
Αναφέρθηκε και στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, καλώντας τους οπαδούς της ομάδας του να τη βοηθήσουν κι αυτοί: «Και φυσικά δεν μιλάω για τον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο μια ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Υπάρχει μια δόση πίκρας γιατί δεν συμβαίνει το αντίστοιχο εδώ στην Ρόδο. Όταν παίζει η ομάδα σε γήπεδα όπου υπάρχει έτσι μια ατμόσφαιρα υψηλού επιπέδου, ο ποδοσφαιριστής είναι πιο συγκεντρωμένος έχει περισσότερη όρεξη περισσότερη διάθεση θέλει να δείξει περισσότερα πράγματα. Όπου παίξαμε με πολύ κόσμο όπως με τον Ολυμπιακό, όπως στο Αγρίνιο, θα έλεγα πως αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο και μόνο κέρδη αποκομίσαμε από αυτά τα παιχνίδια. Δεν έχω απαίτηση να έρθει 8.000 κόσμος. Είναι κάτι το ιδιαίτερο στο Αγρίνιο».
Σύμφωνα με αυτά που είπε εξακολουθεί να θεωρεί τον Παναιτωλικό κυριότερο ανταγωνιστή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα έχει δεκαπέντε παιχνίδια ακόμα. Οι τρεις ομάδες εμείς, ο Παναιτωλικός, η Κόρινθος έχουν τον πρώτο λόγο. Δεν πρέπει να βγάζουμε έξω από το παιχνίδι την Ηλιούπολη. Η ομάδα που θα μπορούσε να απειλήσει τον Διαγόρα είναι ο Παναιτωλικός χωρίς αυτό να σημαίνει πως η Κόρινθος δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Διαγόρας όμως έχει ένα πρόγραμμα πάρα πολύ καλό».



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thanos: Μετά από τους βαθμούς που αφήσαμε με τον Διαγόρα η νίκη με τον Αιολικό είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Επίσης δεν πρέπει να χάσουμε το ματς με την Ηλιούπολη και θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να κάνουμε και διπλό μέσα στην Κόρινθο. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΧΑ ΧΑ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΑΝ ΧΑΝΣΕΝ