Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Περί φυσικής κατάστασης

Πολύς λόγος έχει γίνει για την φυσική κατάσταση της ομάδας και στη συνέντευξη τύπου ζητήσαμε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Μάκη Μπελεβώνη να μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων που έχουν γίνει, αλλά και για την εκτίμηση που υπάρχει από τους αρμόδιους για το συγκεκριμένο θέμα.
«Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων δίνουν μέσο όρο παραπάνω κατηγορίας. Αυτά τη στοιχεία έχουμε από τον εργοφυσιολόγο. Σίγουρα υπάρχουν διακυμάνσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν κάποιοι με πολύ καλά εργομετρικά. Υπάρχουν κάποιοι που εξ’ αιτίας των τραυματισμών τους έχουν μείνει πίσω. Ο μέσος όρος της ομάδας σύμφωνα με τον εργοφυσιολόγο και με αυτά που έχουμε δει, είναι παραπάνω κατηγορίας».
Ρωτήσαμε και τον Σπύρο Μαραγκό αν στις προπονήσεις ή από τα DVD με τα παιχνίδια του Παναιτωλικού που παρακολούθησε, διαπίστωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση της νέας του ομάδας.
«Όχι στις προπονήσεις. Περισσότερο υπάρχει ένας προβληματισμός και σε μένα από τα παιχνίδια που είδα στα DVD. Δεν θεωρώ ότι είναι καθ’ αυτού αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλα θέματα που τα έχουμε τονίσει και θα δουλέψουμε για να υπάρχει μια ισορροπημένη αγωνιστική εικόνα. Βλέπουμε στο α’ ημίχρονο ο Παναιτωλικός παίζει πάρα πολύ καλά, ενώ στο β’ όχι. Πιστεύω ο κάθε ποδοσφαιριστής με τις εμπειρίες που έχει και με την καθοδήγησή μας, πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα όλο το διάστημα του παιχνιδιού. Πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν τραυματισμούς και ίσως αυτοί έχουν επιφέρει μεταπτώσεις στην ομάδα. Θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό και ατομικά με κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στον Παναιτωλικό, επειδή το ρόστερ του είναι πολύ μεγάλο και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να βοηθήσουμε και αυτά τα παιδιά να έρθουν πιο γρήγορα στην ομάδα, γιατί με ένα υγιές μεγάλο ρόστερ, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την επιτυχία».



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια για το ομορφο blog που δημιουργησατε.Κουραγιο και δυναμη να γραφετε τακτικα για τον αγαπημενο μας Παναιτωλικο ωστε να ενημερωνομαστε κα μεις που ζουμε μακρυα απο το Αγρινιο.
zeidoron