Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Ισοπαλία που τον αδικεί

Η ισοπαλία στο παιχνίδι του Αιολικού με τον Παναιτωλικό αδικεί την ομάδα του Αγρινίου που η απόδοσή της ήταν πολύ καλή και μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λέσβο. Προηγήθηκε με γκολ του Ζορμπά στο 25’, αξιοποιώντας την υπεροχή που είχε στο α’ ημίχρονο. Στο β’ ο Αιολικός είχε δοκάρι με τον Νταλαμπέκη στο 54’, αλλά από κει και πέρα ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που δικαιούταν το γκολ. Το πέτυχε στο 63’ με τον Ζουρούδη, αλλά ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ. Ευκαιρίες χάθηκαν και στη συνέχεια για τους κυανοκίτρινους, ώσπου στο 87’ ο νόμος του ποδοσφαίρου βρήκε ισχύ. Ο Μανούσος μετά από λάθος απόκρουση του Μπαμπανιώτη (είχε να αγωνιστεί από το παιχνίδι του α’ γύρου) ισοφάρισε για τον Αιολικό σε 1-1. Να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι της ομάδας της Μυτιλήνης ανταπέδωσαν στους φίλους του Παναιτωλικού τη φιλοξενία του πρώτου ματς στο Αγρίνιο και παρακολούθησαν μαζί το παιχνίδι, σε άκρως πολιτισμένη και φιλική ατμόσφαιρα.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Χρόνης (84’ Μαϊστρέλης), Κωσταντάκης, Τσιανάκας, Γκοσποντίνοφ, Καλαφάτης (62’ Ξευγένης), Διονυσάτος, Νίκιτς, Νταλαμπέκης, Μανούσος, Γάλας (35’ Ζουλιώτης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Κουτσουρές, Σίμος, Μπαντάς, Αβραμίδης, Ζουρούδης (84’ Πρίπου), Δέντσας, Ντε Φραντσέσκο, Σάμπο (59’ Γκόλιας), Ζορμπάς (74’ Μπουσινάκης), Μήτσης.



Share

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν μπορω ακομα να καταλαβω γιατι αλλαξε η ομαδα που πριν την διακοπη επαιζε καλο ποδοσφ.και εβαζε για πλακα 3,4 γκολ!Σε καθε αγωνα μας βγαινει η ψυχη.ο προεδρος ειναι στον κοσμο του κ ο Μαραγκος μεχρι να βρει την εντεκαδα που του κανει θα εχει τελειωσει το πρωταθλημα!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ
ΠΟΤΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΝ ΠΟΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

O Mαραγκός έφυγε ή ακόμη; "Πουλάει" την ομάδα και ο Κωστούλας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου...Αλλά αυτός δεν τον διάλεξε, την ίδια ώρα που όλοι οι άλλοι θέλαν τον Ξανθόπουλο; Είναι δυνατόν να κατεβάζει τον πιτσιρικά τερματοφύλακα, την ίδια ώρα που ο φορμαρισμένος Λιούρδης δεν τρώει γκολ με τίποτα. Να το λάθος και το γκολ-δώρο στο τέλος. Τον Ζορμπά τον κορυφαίο του γηπέδου, γιατί τον άλλαξε στο 74'; Μπας κι είναι οργανωμένο το σχέδιο για μη άνοδο; Eίχες και τον επόπτη που ακύρωσε καθαρό γκολ....κι έδεσε το γλυκό...Κρίμα πραγματικά κρίμα!!!

Ανώνυμος είπε...

ένα έχω να πω. και του χρόνου να 'μαστε καλά και με υγεία. αλλά δεν θα περάσει έτσι και αυτό. δεν είναι καθόλου απειλή. ίσα ίσα παίζουν με τα νεύρα μας. όλοι κάνουν γκέλες και τους κυνηγάμε ακόμη. τι άλλο θέλετε παιχτάκια του παναιτωλικού μας;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλά, ρε παιδιά, πότε θα χαλαρώσετε;! Πώς γίνεται να τα βλέπετε όλα στραβά και να μην βλέπετε ούτε ένα πράγμα σωστό. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλή μπάλα στη Μυτιλήνη, και δεν νίκησε (με ευρύ σκορ) από καθαρή ατυχία και λάθη των διαιτητών!
(κ ο Λιούρδης δεν έφαγε γκολ στην Παναχαϊκή; Τι τα ισοπεδώνουμε όλα;).
Άνοδος θα έρθει και θα το δείτε!
Πάντα κοντά στην ομάδα!!!!

Ανώνυμος είπε...

GUERREROSATHENS.BLOGSPOT.COM

DEITE..
KALA PERASANE XTHES TA PAIDAKIA STO AERODROMIO..

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΔΡΑ.ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

NTΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ.
ΣΤΟ ΤΙΤΟΡΜΟ ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ.
ΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΔΡΑΚΙ ή ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΙΩΠΗΛΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ-ΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ Η Π.Α.Ε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ.Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΝΤΡΟΠΗ.ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΚΙ Η Π.Α.Ε ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΥΡΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ ο Μπουσινάκης φταίει που δεν ανεβαίνει ο Παναιτωλικός. Αυτός είναι ο αρχηγός της κλίκας μέσα στην ομάδα. Αυτός είναι ηττοπαθής και παρασέρνει και τους υπόλοιπους.
Δεν πάτε στο ΙΚΕΑ για ψώνια καλύτερα εκεί δίπλα στο αεροδρόμιο. Και άλλοι ήταν μπροστά και είπαν ότι ο Μπουσινάκης δεν έκανε απολύτως τίποτα και ήταν ο πιο πικραμένος. Ακριβοπληρωμένος ο Μπουσινάκης; Εκείνο το θρεφτάρι ο Ντεφραντζέσκο που παχαίνουμε δυο χρόνια δεν σας έχει ενοχλήσει;
Μην αποπροσανατολίζετε τα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

pane-athens: ΦΙΛΕ 5.10 ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ Κ. ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ!!! ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!! ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

ΑΛΛΑ Ο ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕ ΣΚΥΨΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ(?) ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ!!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

τααυτοι δεν μπορουν να κερδισουν ''φιλικο'' παιγνιδι θα παρουν πρωταθλημα ?

Ανώνυμος είπε...

PANE-ATHENS: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ; ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΖΥΓΙΣΘΕΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΕΛΕΙΠΕΙΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Το θέμα δλδ αγαπητοί κύριοι οχετολόγοι είναι να κάνουμε εμφύλιο το πρωτάθλημα της 3ης Εθνικής...Διαλύστε τα όλα και μείνετε μόνοι σας στο γήπεδο. Ο Κωστούλας έχει κάνει το βήμα παραπάνω στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά έχει κάνει ένα σημαντικό λάθος την κρίσιμη στιγμή. Διάλεξε προπονητή της πλάκας από τα αζήτητα, χάσαμε τσάμπα 4 βαθμούς, γιατί ακόμη και με Σηφάκη ή και το Βασιλείου δεν χάναμε αυτά τα ματσάκια κι ένα ακόμη όσο έχει γενικό δερβέναγα το Μπελεβώνη δεν τραβάει. Εχει καλή διάθεση, έκανε πολλά στον παναιτωλικό, αλλά αν επιζητάτε να πληρώσουμε ή να διαπληκτιστούμε για να ανέβουμε, δεν θα πάρουν πολλοί και θα μείνουμε 500 στο γήπεδο. Δεν φταίνε όλα αυτά που λέτε, αλλά ο τρόπος διαχείρησης και διοίκησης πρ΄πει να είναι πιο αυστηρός και με λιγότερα λάθη στις κρίσεις. Αν και πιστεύω ότι δεν θέλει ο Κωστούλας να ανέβουν φέτος, γιατί ή τον απειλούν, ή δεν μπορεί, ή απλά θέλει να περιμένει ένα χρόνο ακόμη κι έχει μπλέξει σε αυτό το αισχρό κατεστημένο τουΕλληνικού ποδοσφαίρου, που πλέον διοικείται και από αποβράσματα της νύχτας και της κοινωνίας...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΠΙΡΗΔΕΣ,ΣΤΕΦΑΝΙΔΕΣ,ΛΑΖΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΔΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΟΥΗΔΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ-ΤΣΟΠΑΝΑΡΕΟΙ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ!!!

ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΣΑΝ ΛΑΟ!!

Ανώνυμος είπε...

KΑΛΥΤΕΡΑ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΠΑΡΑ ΚΩΣΤΕΤΣΟΙ. ΠΑΝΕΑΘΕΝΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ? ΚΥΡΙΟ ΜΠΕΛΕΒΩΝΗ??????

Ανώνυμος είπε...

μπηκα και ειδα τα ιπ απο ολους οσοθς γραψανε εδω σχολια ειλιρκινα δνε περιμενα να εισαι εσυ που λες για αναξιοπιστια.. ουστ ρουφιανε..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

TI ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ(ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ 11.34).ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ-ΛΑΚΕΔΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ.
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΑΜΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.

ΤΡΑΓΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΘΥΡΑΣ 6 ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Σ.Φ.ΑΘΗΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΕ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

1:54 ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

pane-athens: Μερικά ανώνυμα μηνυματακια ειναι πολυ ωραια...ειδικά αυτό με τις χορηγίες...Λάσπη Λάσπη Λάσπη...σας έμαθε ο κόσμος κύριοι!!! Α ρε καταργηση της ανωνυμιας των blog που σας χρειάζεται...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

To να κρύβεσαι πίσω από μία ανωνυμία και να ρίχνεις λάσπη σε πρόσωπα και καταστάσεις είναι το πιο εύκολο και τουλάχιστον άναδρο!!!Δε θα απαντήσω στο κοντό και το μακρύ του καθενός εδώ μέσα!!
Λίγο πολύ τα συμπεράσματα ο καθένας μπορεί να τα βγάλει!

xristos 6

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Υπάρχουν πολλά Blog που προσφέρουν (αν δεν επιδιώκουν) τη δυνατότητα να χυδαιολογήσει κάποιος, να βρίσει, να σπηλώσει. Στο συγκεκριμένο Blog η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων έμπρακτα αποδεικνύει ότι επιθυμεί να λειτουργήσει σε διαφορετικό επίπεδο. Έτσι, για πρώτη φορά αναγκάζομαι να διαγράψω μηνύματα που έχετε γράψει και σ’ αυτή την ανάρτηση και κάθε άλλη. Το ίδιο θα κάνω σε κάθε ανάλογη περίπτωση από δω και πέρα. Από την πρώτη ημέρα γράφω επώνυμα και δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Επειδή δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όποιος καταθέτει τις απόψεις του χωρίς να εξυπηρετεί συμφέροντα, καλό είναι να μην γράφει ανώνυμα. Ξέρετε ότι μπορώ να επιλέξω μόνο την δημοσίευση επώνυμων σχολίων, αλλά εξ’ αρχής δεν το έκανα, γιατί θεωρώ ότι μπορούμε να εκφραστούμε κόσμια χωρίς περιορισμούς. Αν μερικοί το εκλαμβάνουν ως ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, κακό του κεφαλιού τους.
Υ.Γ. για τους αδαείς: Δεν υπάρχει κανένας που να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και να μην αφήνει το στίγμα του.

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη ''άνανδρος'' είναι το λιγότερο για τον συγκεκριμένο!!! Το ποιόν του συνδεσμου στην αθήνα το ξέρουμε. Όσοι θέλουν τα το μάθουν ας περάσουν βόλτα από τα γραφεία. Αν όχι, τότε ας παραμείνουν στην μουρμούρα και στη μιζερια της κοινωνίας του Αγρινιου, που όταν αχνοφένεται κάτι καλό κοιτάμε να το εξαφανίσουμε.

pane-athens

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε τι κατάσταση είναι αυτή; είσαι σοβαρός; εδώ ο άλλος σου μιλάει επώνυμα και εσύ συνεχίζεις να προσβάλεις και να τον κατηγορείς τόσο σοβαρά μένωντας ακόμα στην ανωνυμία; αν αυτο το θεωρείς αντρίκιο τότε τι να σου πω...

Ανώνυμος είπε...

paidia afiste to as min dosoume sinexeia kai megalo lathos poy asxolithikame...


xagiate

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ? ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΙ 11ΚΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΣ ΑΥΡΙΟ;ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ;ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ;ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;